Blikkenslager

Blikkenslager med fokus på kvalitet er det som kjennetegner Albretsen & Grohshennig AS. Albretsen & Grohshennig AS tilbyr ulike blikkenslagertjenester til våre kunder. Vi er et blikkenslagerfirma som satser på kompetanse og kvalitet. Dette kommer klart frem av våre arbeider. Som anerkjent blikkenslager har vi et rykte å ivareta. Derfor setter vi alltid kunden i sentrum. Dette sikrer oss at resultatene av våre arbeider er i full overensstemmelse med, og gjerne overstiger kundens forventning.

Kontakt Albretsen & Grohshennig AS for mer informasjon om allsidig blikkenslager i Oslo.

Spesialisert blikkenslager

Vi er en allsidig blikkenslager i Oslo. Likevel har vi spesialisert oss innen en rekke områder. Vi leverer solide løsninger innen taksikring snøfangere, takbroer, pipeplattformer og stigetrinn. Videre har vi et bredt tilbud innen beslag. Vi leverer også diverse pipe-, vindski-, dør- og vindusbeslag samt takhatter.

Vi er en blikkenslager i Oslo som er vant til å jobbe med ulike materialer. Vi leverer produkter i lakkert stål, sink og kobber. I tillegg leverer vi produkter i rustfritt, aluminium og messing. Vi leverer også takrenner og nedløpsrør.

Blikkenslager med stort nettverk av samarbeidspartnere

Vi er et blikkenslagerfirma i Oslo med et stort nettverk av samarbeidspartnere. Oppdrag som strekker seg utenfor rammene av vår egen kompetanse løser vi gjennom vårt store nettverk av kompetente underleverandører. Våre partnere inkluderer tømrermestere, murmester, membran- og folietekkere (Protan Tak AS) og OKAS stilasfirma.

Våre samarbeidspartnere er valgt ut fra strenge kvalitetskriterier. Derfor kan du trygt velge oss som din blikkenslager.
Vi har godt innarbeidede rutiner som sikrer rask progresjon i alle de oppdragene vi påtar oss.

Kontakt Albretsen & Grohshennig AS for mer informasjon om allsidig blikkenslager i Oslo.