Albretsen & Grohshennig har erfaring som innenfor taktekking som strekker seg tilbake til 1999. Med lang tid bransjen vet vi hvilke løsninger som fungerer i forhold til ulike utfordringer. Derfor jobber vi med høy effektivitet og kostnadsbesparende rutiner som kommer deg som kunde til gode.

I vår bedrift har kunnskap om tak gått i arv og vært utviklet gjennom over 100 år. Geir Albretsen har Mesterbrev og 28 års erfaring som kobberslager og blikkenslager. I bedriften er det Geir Albretsen som har mesterbrev. I bedriften jobber det også tre svenner og i øyeblikket to lærlinger. Vi er medlemmer av Ventilasjon og Blikkenslagernes Landsforening, Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug samt Oslo Håndverk- og Industriforening.

I vår bedrift har kunnskap om tak gått i arv og vært utviklet over 100 år.

Geir Albretsen har Mesterbrev og 28 års erfaring som kobberslager og blikkenslager. I bedriften er det Geir Albretsen som har mesterbrev. I bedriften jobber det også tre svenner og i øyeblikket to lærlinger. Vi er medlemmer av Ventilasjon og Blikkenslagernes Landsforening, Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug samt Oslo Håndverk- og Industriforening.

Vi er det trygge valget når du trenger kompetente fagfolk til å utføre vedlikehold eller reparasjon av tak og fasade.

For oss er ingen oppdrag og utfordringer for små eller store. Den høye kvaliteten på løsningene vi leverer har bidratt til en lang rekke fornøyde kunder opp gjennom de siste to tiår.

Vi har også faste samarbeidspartnere som: Tømrermestere, murmestere, membran- og folietekkere og stillasefirma.