Solcelletakstein representerer en banebrytende løsning innen fornybar energi, og tilbyr en elegant måte å integrere solenergi i boligen din på. I motsetning til konvensjonelle solcellepaneler, tilbyr solcelletakstein en estetisk tiltalende måte å generere egen strøm på, samtidig som det tradisjonelle tak-utseende bevares. Albretsen & Grohshennig AS er stolte over å levere Ovati solcelletakstein, en løsning som er både estetisk tiltalende og funksjonell.

 

Ovati er et samarbeidsprosjekt mellom Skarpnes og deres tyske partner Autarq GmbH, og er det første BIPV (Building Integrated Photo Voltaic) produktet basert på betongtakstein. Ovati solcelletakstein skiller seg ut fra ordinære solcellesystemer ved at den har et parallellkoblet system som unngår bruk av mikroinvertere, og tar hensyn til skygging. Kabelsystemet har innebygde sikringer for å sikre mot høy ampere som oppstår ved parallellkobling. Dette produktet integrerer solenergi i bygningens design, samtidig som det gir beskyttelse mot elementene og reduserer vedlikeholdsbehovet.

fORDELER

Estetisk appell: Solcelletakstein er designet for å ligne på tradisjonelle takstein, noe som gir et glatt og attraktivt tak som kan tilpasses ulike arkitektoniske stiler.

 

Selvforsyning: Ved å generere egen strøm, kan solcelletakstein bidra til å redusere avhengigheten av det lokale elektrisitetsnettet, noe som kan resultere i lavere energikostnader over tid.

 

Fremtidsrettet: Med et økende fokus på bærekraft og fornybar energi, representerer solcelletakstein en langvarig investering i fremtidens energiløsninger.

Ulemper

Høye oppstartskostnader: Den initielle investeringen for solcelletakstein kan være betydelig, spesielt sammenlignet med tradisjonelle takmaterialer eller standard solcellepaneler.

 

Omfattende Installasjon: I noen tilfeller kan eksisterende takstrukturer kreve oppgradering eller utskiftning for å bære vekten av solcelletakstein, noe som kan øke de totale installasjonskostnadene.

I samarbeid med Lysglimt Elektro AS har vi med oss Skarpnes-sertifisert elektriker til å hjelpe oss med den elektriske biten. Dette sørger for kompetent prosjektleveranse utført av fagfolk hele veien.

Albretsen & Grohshennig AS er sertifisert for å levere solcelletakstein ferdig montert og i henhold til alle krav som stilles. Med en profesjonell tilnærming og høy kvalitet på arbeidet, sikrer vi at installasjonen av solcelletakstein blir utført med høyeste standard, slik at du kan nyte fordelene ved solenergi i mange år fremover.

 

Ved å velge solcelletakstein fra Albretsen & Grohshennig AS, får du en pålitelig og langvarig løsning som ikke bare reduserer energikostnadene, men også gir boligen din et moderne og attraktivt utseende. Utforsk mulighetene solcelletakstein tilbyr og ta et skritt mot en mer bærekraftig og energieffektiv bolig.